søndag den 3. april 2011

Jordbærkage/tærte


Jeg bagte en lækker jordbærkage/tærte og vil gerne dele opskriften med Jer.

Bund:
200 g. marcipan
150 g. smør
1 æg
175 g. sukker
150 g. hvedemel
1 tsk bagepulver

Cremen:
1 brev kagecreme
2½ dl fløde

Ca. 400-500 g. jordbær

Hak marcipan og smør i små stykker og pisk det sammen, når det er pisket røres det glat og der kommes sukker og æg i, det røres godt ud. Bland mel og bagepulver og kom det i massen, det hele røres godt.
Jeg lavede 2 alm str. tærteforme ud af denne portion, men man kan også lave én stor.
Kom dejen i formene og bag bunden ved 200 g. i 15 min(måske længere, måske kortere, men bunden skal være lysebrun) Lad bunden køle af inden du kommer cremen på.

Lav kagecremen som anvist på pakken. Pisk fløden til flødeskum og vend det i cremen.
Der kommes et godt lag creme på bunden og til sidst kommes jordbærene på, som er skåret i kvarte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar