søndag den 3. april 2011

Pasta Carbonara


Det her er en af mine livretter, det smager fantastisk. Og så er det hurtigt at lave.

1 pakke bacon (ca 100-150 g.)
2 fed hvidløg
Revet parmesanost
250 ml madlavningsfløde
2 æggeblommer (gerne past. for at være på den sikre side)
Revet muskatnød
Salt og peber (peber kan undlades fordi der er muskat i)
Frisk pasta (tørret pasta kan også sagtens bruges og smager også skønt heri)

Pastaen koges som anvist på pakken.
Skær baconen i mindre stykker og svits det på panden, pres hvidløg og kom det på panden sammen med baconen. Når baconen har fået lidt farve kommes fløden på sammen med en god slat parmesanost. Det smages til med salt, peber og muskatnød. Når det har stået og simret lidt vendes pastaen i det og æggeblommerne tilsættes. Det hele får lige lov til at stå og simre et par minutter.
Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar