søndag den 28. november 2010

Chili Con Carne


Har aldrig rigtig været vild med chili, så jeg havde da besluttet at jeg ikke kunne lide chili con carne, men det har jeg fundet ud af var helt forkert. Det smager jo dejligt, og så er det jo skønt når ens kæreste roser en for det.. :)


Her er hvad jeg brugte..


500 g. hakket oksekød

1 løg

2 fed hvidløg

2 peberfrugter

1-2 revet gulerødder (kommer an på størrelsen)

1 dåse majs

1 dåse blandede bønner i chilisauce

1 lille dåse tomatpure

Chili efter smag

Salt og peber


og så fik vi ris til... :)


Svits løg og tilsæt hakket kød, når det er brunet tilsættes knust hvidløg og og en lille dåse tomatpure. Rør det sammen og tilsæt en dåse med blandede bønner i chilisauce, hakket peberfrugt, gulerødder og majs og lad det simre, smag til med knust chili, salt og peber. Når det har simret i lidt tid og er godt varm serveres det, evt. sammen med ris, en smule creme fraiche og et godt brød.
Jeg undskylder for billedet, havde kun min mobil ved hånden.. ;)

Hvis man godt kan lide det rigtig stærkt kan man bruge frisk chili sammen med.


Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar