torsdag den 30. december 2010

Chokolade Terrine


Ca 8 pers.

125 g. hvid chokolade
125 g. mælkechokolade
125 g. mørk chokolade 70% kakao
½ L. piskefløde
lidt vanille essens

Pisk fløden til flødeskum og smelt den hvide chokolade over vandbad eller i en chokolade smelter. Når den er smeltet tilsætter du en anelse vanille essens og blander den med 1/3 af flødeskummet, kom cremen i en form, jeg brugte en rugbrødsform i silikone, men hvis den ikke er i silikone skal man helst komme noget husholdningsfilm i formen først. Glat cremen ud og stil den på køl, når den er stivnet lidt gør du det samme med mælkechokoladen, og til sidst det samme med den mørke chokolade, de skal stivne lidt imellem hver chokolade. Kom desserten i køleskabet, gerne natten over.
Server eventuelt med lidt frugtsauce.

2 kommentarer:

  1. Ser vildt lækkerr ud, skal vi snart inviteres ned og prøvesmage dine kunstskaber ;)

    SvarSlet