torsdag den 30. december 2010

Fersken/passions cheesecake




Kagen er beregnet til 10 personer.. Ca..

Bund:
250 g. Digestive kiks
1 tsk kanel
130 g. smeltet smør

Cheesecreme:
300 g. naturel flødeost
100 g. rørsukker
300 g. creme fraiche
3 æg
Saft fra 1 appelsin
1½ spsk maizena
Korn af 1 stang vanille

Topping:
2 passionsfrugter
200 g. vand
200 g. sukker
5 blade husblas
Ferskner fra dåse

Bund: Knus kiksene i en blender og kom dem i en skål, tilsæt kanel og smør. Rør det godt sammen og fordel det i bunden af en springform (Ca. 25 cm i diameter).

Cheesecremen: Rør flødeost, rørsukker og creme fraiche sammen. Tilsæt æg og appelsin lidt efter lidt og til sidst røres maizena og vanillekornene i. Hæld det hele i springformen og bag kagen ved 190 grader i ca 30 min. Lad kagen køle af.

Topping: Udblød husblassen i koldt vand i ca 5-10 min. Halver passionsfrugterne og skrab indholdet ned i en gryde sammen med sukker og vand. Kog lagen i ca 5 min. Tag husblassen op og smelt den over vandbad og rør den i lagen. Skær fersknerne i tynde skiver og kom dem i lagen. Fordel lagen over den kolde kage og stil den i køleskabet til den er stivnet.

Billede kommer senere.

1 kommentar:

  1. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    <3<3<3

    SvarSlet