tirsdag den 5. oktober 2010

De lækreste blåbær muffins!


Jeg bagte for noget tid siden de lækreste blåbær muffins fra bogen "Masser Af Kager" dem skal I da ikke snydes for.. :)


Der er til ca 18 stk's (kommer an på hvor store du laver dem)


375 g. hvedemel

3 tsk. bagepulver

1 tsk salt

125 g. usaltet smør ved stuetemperatur

200 g. sukker

2 æg

2½ dl sødmælk eller fløde

180 g. frosne eller friske blåbær

1 spsk vand


Ovn temperatur: 180 grader.


Bland mel, bagepulver og salt, og stil det til side. Rør derefter smør og sukker sammen til det er lyst og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen og rør godt imellem hvert æg, tilsæt skiftevis de tøre ingredienser og mælk/fløde.

Mos 90 g. blåbær med en gaffel og 1 spsk vand og kom det i dejen og rør grundigt til dejen er blålig. Vend så de sidste 90 g. blåbær i.

Fyld formene og bag dem i 20-25 minutter, eller til du kan stikke en tandstik i uden der er dej med op.

Køl dem ned, og server eventuelt med denne lækre blåbær flødeskum:


2½ dl piskefløde

50 g. sukker

45 g. moste blåbær


Pisk fløden og tilsæt sukker og bær og pisk igen til det er rigtig flødeskumsagtigt.


God fornøjelse, de er virkelig lækre!


Har desværre kun dette billede i dårlig kvalitet, men tager et bedre Med flødeskum næste gang jeg bager dem, for det er bestemt ikke sidste gang jeg gør det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar