
Jeg bagte for noget tid siden de lækreste blåbær muffins fra bogen "Masser Af Kager" dem skal I da ikke snydes for.. :)
Der er til ca 18 stk's (kommer an på hvor store du laver dem)
375 g. hvedemel
3 tsk. bagepulver
1 tsk salt
125 g. usaltet smør ved stuetemperatur
200 g. sukker
2 æg
2½ dl sødmælk eller fløde
180 g. frosne eller friske blåbær
1 spsk vand
Ovn temperatur: 180 grader.
Bland mel, bagepulver og salt, og stil det til side. Rør derefter smør og sukker sammen til det er lyst og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen og rør godt imellem hvert æg, tilsæt skiftevis de tøre ingredienser og mælk/fløde.
Mos 90 g. blåbær med en gaffel og 1 spsk vand og kom det i dejen og rør grundigt til dejen er blålig. Vend så de sidste 90 g. blåbær i.
Fyld formene og bag dem i 20-25 minutter, eller til du kan stikke en tandstik i uden der er dej med op.
Køl dem ned, og server eventuelt med denne lækre blåbær flødeskum:
2½ dl piskefløde
50 g. sukker
45 g. moste blåbær
Pisk fløden og tilsæt sukker og bær og pisk igen til det er rigtig flødeskumsagtigt.
God fornøjelse, de er virkelig lækre!
Har desværre kun dette billede i dårlig kvalitet, men tager et bedre Med flødeskum næste gang jeg bager dem, for det er bestemt ikke sidste gang jeg gør det.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar