onsdag den 6. oktober 2010

Hokkaido suppe og madbrød
















Har lavet Hokkaido græskar suppe og bagt en lækkert madbrød dertil..










Suppe:
1 Hokkaido græskar
4 normal størrelse kartofler
Frisk chili (efter smag, kommer an på om man vil have den stærk eller Meget stærk)
1 løg
1 grøntsagsboullion terning
4-5 dl vand
Paprika
salt
Svits løg, chili og paprika i lidt olivenolie og tilsæt græskar, kartofler, boullion terning og vand og kog det op, lad simre i ca 15-20 min og blend det derefter.

Brød:
1 pakke gær
2 dl vand
½ dl naturel yoghurt
50 g. smeltet smør f.eks Amo på flaske
Timian
Oregano
Lidt salt
Lidt sukker
Mel til dejen er lækker
Rør gæren ud i mælk og smør, tilsæt sukker, salt, en smule oregano og timian, rør det godt ud og tilsæt så mel indtil dejen er smidig og lækker.
Form dejen rund og snit det så der er 8 trekanter, pensl det med mælk og kom Timian, Oregano og en anelse bailikum hvis du ønsker det på. Bages i ovnen ved 200 grader i ca 20 minutter.




Velbekomme!





Ingen kommentarer:

Send en kommentar